Skip to main content

Tessa Bogers

Consultant & procesbegeleider

Tessa maakte nog maar recent de overstap van de publieke sector naar de privésector. Naast de opgedane kennis door masterdiploma’s in de economische wetenschappen en opleidings- en onderwijswetenschappen is ze enorm gepassioneerd door duurzaamheid. Doorheen haar carrière deed ze ervaring op in binnen- en buitenlandse bedrijven en onderwijsprojecten.  

Van 2018 tot 2023 werkte Tessa als economisch analist bij FOD Economie waar ze nauw betrokken was bij het beleid rond duurzame economie en duurzaamheidsmonitoring. Ze kwam er in contact met vele stakeholders en transversale thema’s. 

Haar loopbaan wordt gekenmerkt door een onwankelbare toewijding aan voortdurend leren in een breed scala aan sectoren en kennisdomeinen. Daarnaast is haar passie voor duurzaamheid terug te vinden in al haar professionele en persoonlijke activiteiten.  

In haar vrije tijd is Tessa steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Ze is vrijwilliger bij Karavaan vzw en bezoekt graag musea en concerten. Tijdens haar buitenlandse reizen proeft ze graag van avontuurlijke activiteiten zoals paragliden, zeilen of raften, maar evenzeer geniet ze van de lokale sociale interactie. 

 

Referenties

At Last: ondersteuning van lokale besturen bij de uitrol van hun klimaatplannen in opdracht van de Europese Commissie

2024

LIFE-project. De ontwikkeling en uitrol van een e-learning-programma rond het financieren, organiseren en opvolgen van projecten die voortkomen uit het klimaatplan van lokale besturen. Piloten bij steden in vier Europese landen, gevolgd door een brede uitrol over het hele continent. LEES MEER

Begeleiding Green Deals voor Departement Omgeving

2024

Procesbegeleiding bij het opzetten van diverse Green Deals.

Transition Stories Academy

2024

Designen van leerprocessen en uitbouw van leerplatform. ZIE LINK

Externalisering erkenningen voor Departement Omgeving

2024

Onderzoek naar externalisering erkenningen energie en klimaat.

Wil je op de hoogte blijven van de projecten waarin we momenteel actief zijn?

Volg ons op LinkedIn

Heb je een vraag voor ons?

Neem snel contact met ons op!